1e Film Arrangement een succes!

Wat was het gezellig gisteravond! De ''bride-to-be'' tafel, leuke mensen, versnaperingen en prachtige film maakten dit een heerlijke donderdagavond. Iedereen die aanwezig was: bedankt!!

Vanavond draaien we 'The Shawshank Redemption'. Wordt zeker weer zo'n fijne avond!

Al 16 activiteiten op de agenda!

Wie had kunnen bedenken dat we, voordat de website gepubliceerd werd, al 16 sprekers in konden boeken! Kijk hiervoor op onze agenda, misschien zit er iets voor je bij.
We zien je graag in de Hartelijke Huiskamer!

Binnenkort op de agenda..

Kim en Jeroen Kromwijk van Relatiepraktijk De Kim geven op vrijdag 10 januari 2020 de workshop "Hoe gaat het met je relatie?". Kim en Jeroen geven op een luchtige en veilige manier een actieve workshop die jullie mee neemt in de wereld van relaties. Jullie maken een eerste stap in de verkenning van jullie relatiestatus en ontvangen tips en tools. Inspirerend, inzichtgevend en vooral leuk om deze workshop samen te beleven.

Allereerste Flamingo Ladiesnight!

Op zaterdag 28 maart 2020 organiseren wij onze allereerste Flamingo Ladiesnight 'Lentekriebels en Lente fair' in samenwerking met de dames van de welbekende Flamingo Ladiesnight!

De kaarten voor deze spectaculaire avond zijn € 20,00. Dit is inclusief de entree, hapjes, drankjes én een lootje voor de grote loterij!

Er zijn geweldige stands aanwezig met:
> Sieraden
> Kleding
> Home-deco artikelen
> Make-up artikelen
> Haaraccesoires
> And many more

- Een rad van fortuin met een loterij met geweldige prijzen
- Er word een fantastische modeshow gelopen
- Een zanger én een Dj vermaken jullie met de mooiste klanken...
- En natuurlijk kan er gepast, uitgeprobeerd en geshopt worden!

Een heerlijk all-in avondje uit met je vriendinnen voor 20 euro p.p. op een prachtige locatie in Zwaag!

Wij hebben voor deze speciale avond maar 70 plekjes beschikbaar. Kaarten zijn te reserveren via een app/telefoontje naar de Flamingo Telefoon (0611248757) of via de Hartelijke Huiskamer (0651153771).

Wees er snel bij want er is beperkt plek.. vol=vol!

De Hartelijke Huiskamer in de krant!

Vorige week donderdag 3 oktober kwam een journalist van het Noordhollands Dagblad bij ons op bezoek in de Hartelijke Huiskamer voor een interview. Na een leuk gesprek waarin wij ons verhaal vertelden is er een artikel geschreven, welke de volgende dag al online stond en op zaterdag in het Noordhollands Dagblad te lezen was! Ook in de Zondagskrant van 6 oktober was de Hartelijke Huiskamer te vinden. Op pagina 4 was de gehele agenda van november gedrukt. Wat was dit leuk om te zien!

We hebben heel veel enthousiaste en lieve reacties ontvangen, zowel van bekenden als van mensen die wij nog niet kenden. We doen ons best om de komende weken en maanden steeds meer naamsbekendheid te krijgen, want het zou zonde zijn als de Hartelijke Huiskamer onbekend blijft! Gelukkig zijn we ontzettend gemotiveerd om dit concept tot een succes te maken.

Jij kan ons hier overigens bij helpen! Bijvoorbeeld door onze Facebookpagina/berichten te delen, je vrienden uit de nodigen om de Facebookpagina te liken en natuurlijk om iedereen er over te vertellen. Dat zouden we ontzettend waarderen!

Daarnaast maken we graag kennis met je! Meld je aan en ervaar de fijne sfeer tijdens een van onze avonden...

Artikel NHD: https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20191004_91343575/moeder-en-dochter-openen-hartelijke-huiskamer-in-zwaag-hier-kun-je-luisteren-naar-lotgenoten?utm_source=google&utm_medium=organic

Image
— Adres
De Oude Veiling 71H
1689 AC Zwaag
— Contact
06-51153771 (Aline)
06-21966578 (Juliët)