Al 16 activiteiten op de agenda!

Wie had kunnen bedenken dat we, voordat de website gepubliceerd werd, al 16 sprekers in konden boeken! Kijk hiervoor op onze agenda, misschien zit er iets voor je bij.
We zien je graag in de Hartelijke Huiskamer!

Binnenkort op de agenda..

Kim en Jeroen Kromwijk van Relatiepraktijk De Kim geven op vrijdag 10 januari 2020 de workshop "Hoe gaat het met je relatie?". Kim en Jeroen geven op een luchtige en veilige manier een actieve workshop die jullie mee neemt in de wereld van relaties. Jullie maken een eerste stap in de verkenning van jullie relatiestatus en ontvangen tips en tools. Inspirerend, inzichtgevend en vooral leuk om deze workshop samen te beleven.

De Hartelijke Huiskamer is geopend!

De Hartelijke Huiskamer is geopend!

Afgelopen vrijdag 18 oktober hebben we de Hartelijke Huiskamer officieel geopend met het doorknippen van het lint en een fles champagne. Het was een super mooie en feestelijke dag!

Tot een kwartier voor de opening waren we nog druk bezig om alles op orde te krijgen, maar we hebben het gehaald en wat zijn we blij dat we nu eindelijk écht kunnen beginnen.

We zijn ontzettend dankbaar voor alle prachtige kaarten, bloemen en cadeaus die we ontvangen hebben en iedereen die aanwezig was om de opening met ons te vieren.

Vorige week is de Hartelijke Huiskamer gefotografeerd door Foto van Dana. De foto's komen binnen een aantal dagen online..

De Hartelijke Huiskamer in de krant!

Vorige week donderdag 3 oktober kwam een journalist van het Noordhollands Dagblad bij ons op bezoek in de Hartelijke Huiskamer voor een interview. Na een leuk gesprek waarin wij ons verhaal vertelden is er een artikel geschreven, welke de volgende dag al online stond en op zaterdag in het Noordhollands Dagblad te lezen was! Ook in de Zondagskrant van 6 oktober was de Hartelijke Huiskamer te vinden. Op pagina 4 was de gehele agenda van november gedrukt. Wat was dit leuk om te zien!

We hebben heel veel enthousiaste en lieve reacties ontvangen, zowel van bekenden als van mensen die wij nog niet kenden. We doen ons best om de komende weken en maanden steeds meer naamsbekendheid te krijgen, want het zou zonde zijn als de Hartelijke Huiskamer onbekend blijft! Gelukkig zijn we ontzettend gemotiveerd om dit concept tot een succes te maken.

Jij kan ons hier overigens bij helpen! Bijvoorbeeld door onze Facebookpagina/berichten te delen, je vrienden uit de nodigen om de Facebookpagina te liken en natuurlijk om iedereen er over te vertellen. Dat zouden we ontzettend waarderen!

Daarnaast maken we graag kennis met je! Meld je aan en ervaar de fijne sfeer tijdens een van onze avonden...

Artikel NHD: https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20191004_91343575/moeder-en-dochter-openen-hartelijke-huiskamer-in-zwaag-hier-kun-je-luisteren-naar-lotgenoten?utm_source=google&utm_medium=organic

De laatste loodjes!

De bouw van de Hartelijke Huiskamer is nog volop in gang, maar het eind komt in zicht. Vorige week kwam Dana Schoenmaker bij ons langs om alvast een aantal impressiefoto’s van de ruimte, Juliët en mij te nemen (zie foto's homepagina, gastvrouw en visie).


Deze week zullen de grote woonkeuken, het invalidentoilet en de prachtige hal met kroonluchter nog aangepakt worden. De bestrating rondom het gebouw is deze week afgerond. Het ziet er strak uit! Alles lijkt erop dat we de opening van 18 oktober gaan halen. Nog even doorzetten, maar het resultaat mag er straks zeker zijn. We kijken er naar uit!

Image

— Adres

De Oude Veiling 71H
1689 AC Zwaag

— Contact

06-51153771 (Aline)
06-21966578 (Juliët)