— Aline en Juliët

Aline: ''Hartelijkheid komt van binnenuit. Ik denk dat deze benaming goed past bij hetgeen ik uitstraal!

De ruimte van De Hartelijke Huiskamer heb ik met veel plezier ingericht als een sfeervolle multifunctionele ruimte waar veel mogelijk is en waar een ieder zich thuis kan voelen. Een grote woonkeuken is aanwezig en ik ben er heel trots op. Prachtige boomstammentafels om workshops aan te doen of aan te vergaderen. Ook is er een zitje met gezellige bank voor een kleiner groepje. 

Ik wilde graag een lift voor de minder mobiele personen onder ons zodat ook zij zich welkom kunnen voelen. Daarnaast hebben wij geïnvesteerd in zeer professionele presentatiematerialen en een duurzaam temperatuurregulatie systeem (o.a. airco en warmtepomp) zodat de ruimte voor alle doeleinden gebruikt kan worden. Als ik je interesse heb gewekt, kom dan eens langs om de ruimte te bekijken!''

Juliët: ''In juni 2019 rondde ik mijn masteropleiding Hotel- en Eventmanagement in Barcelona af. Aline vroeg mij om haar een aantal maanden te helpen met het opzetten van de website en social media. Natuurlijk wilde ik dat!

Niet veel later kwam corona, waardoor ik in de evenementen jammer genoeg weinig kon betekenen. Gelukkig is de situatie nu beter en werk ik sinds januari 2022 als Event- en Projectmanager bij eventbureau This Affects in Amsterdam. Wel blijf ik nog op de achtergrond beschikbaar voor de Hartelijke Huiskamer, onder andere voor de social media kanalen en de website.

Wat ik het leukste vond aan de gastvrouwenrol in de Hartelijke Huiskamer was het contact met ondernemers die bij ons de ruimte huren, want zij delen vaak dezelfde mindset. Ook het continu innoveren en inspelen op de behoeften van de klant vond ik een uitdaging. Wij halen alles uit de kast voor een hoogwaardige dienstverlening en vullen elkaar goed aan!''
Image
Aline (links) en Juliët (rechts)

Beeld: Guillaume Groen
Image
— Adres
De Oude Veiling 71H
1689 AC Zwaag
— Contact
info@dehartelijkehuiskamer.nl