— Gastvrouw Aline

Hartelijkheid komt van binnenuit. Ik denk dat deze benaming goed past bij hetgeen ik uitstraal!

Ik ben geboren in 1967 in Leeuwarden. Na het volgen van de Bedrijfseconomische opleiding aan de HEAO in Alkmaar ben ik op een administratiekantoor in Zaandam gaan werken. Later als secretaresse op de Hogeschool van Alkmaar.

In 1995 ben ik getrouwd met Ben en heb daarna 3 kinderen gekregen. 

Regelmatig liep ik tegen mijn eigen grenzen aan en heb ik net als ieder mens kleine maar ook hele grote tegenslagen opgelopen in mijn leven. Maar er zijn in mijn leven ook heel veel positieve dingen en ben ik een gelukkig en blij persoon. 

Uiteindelijk heb ik nu de omslag kunnen maken om met activiteiten bezig te zijn waar ik echt blij van word. Ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden en een goed gevoel te geven. Ik ben zelf een open en toegankelijk persoon met een groot hart van waaruit ik nu mijn passie volg. 

Ik krijg er veel energie van.

De ruimte van De Hartelijke Huiskamer heb ik met veel plezier ingericht als een sfeervolle multifunctionele ruimte waar veel mogelijk is en waar een ieder zich thuis kan voelen. Een grote woonkeuken is aanwezig en ik ben er heel trots op. Prachtige boomstammentafels om workshops aan te doen of aan te vergaderen. Ook is er een zitje met gezellige bank voor een kleiner knus groepje bij het haardje. 

Ik wilde graag een lift voor de minder mobiele personen onder ons zodat ook zij zich welkom kunnen voelen. Als ik je interesse heb gewekt, kom dan eens langs op een van de evenementen die je kunt vinden op de agenda.

Mijn dochter Juliët (1998) heeft in juni 2019 haar masteropleiding Hotel- en Eventmanagement in Barcelona afgerond. Ze helpt mij sindsdien met alle ondersteunende activiteiten zoals social media, websitebeheer en catering. Daarnaast regelt zij veel voor de zakelijke huur van de Hartelijke Huiskamer. We werken iedere dag met veel plezier en hopen onze ideeën uit te brengen tot iets moois!
Image
Aline (links) en dochter Juliët (rechts)

Beeld: Foto van Dana
https://www.fotovandana.nl/