De Hartelijke Huiskamer in de krant!

Vorige week donderdag 3 oktober kwam een journalist van het Noordhollands Dagblad bij ons op bezoek in de Hartelijke Huiskamer voor een interview. Na een leuk gesprek waarin wij ons verhaal vertelden is er een artikel geschreven, welke de volgende dag al online stond en op zaterdag in het Noordhollands Dagblad te lezen was! Ook in de Zondagskrant van 6 oktober was de Hartelijke Huiskamer te vinden. Op pagina 4 was de gehele agenda van november gedrukt. Wat was dit leuk om te zien!

We hebben heel veel enthousiaste en lieve reacties ontvangen, zowel van bekenden als van mensen die wij nog niet kenden. We doen ons best om de komende weken en maanden steeds meer naamsbekendheid te krijgen, want het zou zonde zijn als de Hartelijke Huiskamer onbekend blijft! Gelukkig zijn we ontzettend gemotiveerd om dit concept tot een succes te maken.

Jij kan ons hier overigens bij helpen! Bijvoorbeeld door onze Facebookpagina/berichten te delen, je vrienden uit de nodigen om de Facebookpagina te liken en natuurlijk om iedereen er over te vertellen. Dat zouden we ontzettend waarderen!

Daarnaast maken we graag kennis met je! Meld je aan en ervaar de fijne sfeer tijdens een van onze avonden...

Artikel NHD: https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20191004_91343575/moeder-en-dochter-openen-hartelijke-huiskamer-in-zwaag-hier-kun-je-luisteren-naar-lotgenoten?utm_source=google&utm_medium=organic


Afdrukken   E-mailadres