— Waarom een Huiskamer?

De Hartelijke huiskamer biedt een ieder de gelegenheid om zich aan te sluiten bij gelijkgestemden, informatie op te doen rondom een bepaald onderwerp of boek, vriendschappen te sluiten, samen leuke activiteiten te doen, een lezing of cursus te volgen of gewoon lekker koffie te drinken en dat allemaal in een gemoedelijke huiskamersfeer.

Mijn idee is ontstaan uit het regelmatig samenzijn met mijn eigen vrienden en vriendinnen, waarbij we leuke activiteiten ondernemen en praten over alles wat ons bezighoudt. Er is veel respect voor elkaar en het geeft een heel fijn gevoel als je je gedachten kunt delen met zielsverwanten. Ieder mens heeft zijn/haar eigen verhaal en dat is het mooiste wat er is. 

Ook als je niet lekker in je vel zit, je bent eenzaam of piekert veel, dan ben je des te meer van harte welkom en hoop ik je iets te brengen op een van de bijeenkomsten. Ik hoop iets van mijn passie en positieve energie over te dragen en je veel gezellige en inspirerende avonden te bezorgen.

Daarnaast is De Hartelijke Huiskamer te huur voor vergaderingen, presentaties, coaching en cursussen. De catering kan in overleg geregeld worden en de ruimte is voorzien van een lift, airconditioning, (invaliden)toilet, grote woonkeuken en presentatiemateriaal.
Image
Beeld: Foto van Dana
https://www.fotovandana.nl/