— Uitvaart en nalatenschap

Datum: 15 mei | 19:00 - 21:00

Begeleiders: Tessa Vriend (nalatenschap) & Rianne de Vries (uitvaart)

Thema: uitvaart en nalatenschap - wat is er mogelijk en wat past bij jou?

Prijs: gratis

WAT GAAN WE DOEN?
Deze avond staat in het teken van jou en je dierbaren. Ja het gaat over overlijden, misschien niet het meest gezellige onderwerp maar wel belangrijk om te bespreken! Weet jij hoe jij je gezin achterlaat mocht jij (plots) komen te overlijden? Weet jij welke mogelijkheden je hebt om het voor hen zo goed mogelijk te regelen? Weten zij hoe jij je afscheid vorm zou willen geven? Of weet je dat misschien zelf ook nog niet? Je gaat ontdekken welke mogelijkheden er voor jou en jouw dierbaren zijn en hoe jij dit goed kunt regelen.

Aan het eind van deze avond ben jij geïnspireerd, ben je op de hoogte van jouw mogelijkheden en weet je welke stappen je te zetten hebt om het zo te regelen zoals jij dat wilt.

ONDERWERPEN
Jouw nalatenschap: Hoe is jouw nalatenschap nu geregeld? Welke stappen heb jij nog te zetten om jouw dierbaren zo onbezorgd mogelijk achter te laten?
Jouw uitvaart: Begraven of cremeren? Dit zijn niet de enige keuzes die je te maken hebt. We nemen je mee in de mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat een afscheid ook thuis plaats kan vinden?

Na de uitvaart: Een hectische week achter de rug, hopelijk kijk je terug op een passend afscheid. Maar de rollercoaster is nog niet voorbij. Alvast een aantal tips waarop te letten.

PRAKTISCHE INFO
Jouw investering voor deze dag bedraagt alleen je aanwezigheid. Er zijn geen kosten aan verbonden.
De avond is inclusief koffie, cappuccino, (munt/gember)thee, water met wat lekkers.

AANMELDEN
Aanmelden kan bij Tessa tessa@buisnalatenschappen.nl – 06-27203796 of bij Rianne info@uitvaartbegeleidingriannedevries.nl – 06-23861393.
Image
Tessa Vriend
Image
Rianne de Vries
Image
— Adres
De Oude Veiling 71H
1689 AC Zwaag
— Contact
info@dehartelijkehuiskamer.nl