— Bijeenkomst 'Je kunt je leven helen'

Spreker: Annie Kaizer

Datum: 13 maart | 19:30 - 21:30

Prijs: € 15,00 per persoon

Wegens succes komt Annie Kaizer voor de vierde keer naar de Hartelijke Huiskamer voor de bijeenkomst 'Je kunt je leven helen'!

Tijdens deze avond laat Annie Kaizer je kennismaken met de filosofie van Louise Hay, namelijk: leren van jezelf te houden. Na een leven van incest, zich minderwaardig voelen, het hebben van kanker, besloot Louise Hay het roer om te gooien. Ze bestudeerde alles op het gebied van positief denken, goede voeding en beweging, dingen doen waarbij je je goed voelt, met mensen omgaan die je steunen, en dat alles in je eigen tempo. Als metafysisch raadgeefster gaf ze vele lezingen over de hele wereld op het gebied van persoonlijke groei. En schreef tenslotte haar levenswerk: het boek 'Je kunt je leven helen'.

Tijdens deze avond krijg je te horen hoe Louise Hay het leven van miljoenen mensen heeft kunnen veranderen in positieve zin. En hoe jij positiviteit in jouw leven kunt brengen, ongeacht je situatie op dit moment. Door middel van eenvoudige oefeningen zal je het deze avond al gaan ervaren. Je zult merken dat kleine veranderingen in je levenshouding grote positieve gevolgen hebben.

Annie Kaizer: ''Na een periode in mijn leven van ziekte, scheiding en verlies van dierbaren, kwam ik in contact met het boek van Louise Hay: 'Je kunt je leven helen'. Hierdoor heb ik ervaren dat je kunt leren om van jezelf te houden. Ik heb met veel succes en plezier de opleiding Louise Hay – trainer afgerond. Nu help ik mensen (weer) van zichzelf te houden door middel van de cursus: 'Je kunt je leven helen', zie ook mijn website www.gelukstarthier.nl.

En dat is iedereen zo gegund.''

— Aanmelden bijeenkomst

Persoonlijke gegevens

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
0.00 EUR
Invalid Input
Image
Annie Kaizer
Image
— Adres
De Oude Veiling 71H
1689 AC Zwaag
— Contact
info@dehartelijkehuiskamer.nl