— HSP Café Hoorn*

Datum: 10 juni | 10:00 - 12:00 uur

Inloop vanaf 09:45 uur | Uitloop tot 12:15

HSP Coach: Hedy van Ophem

Thema: HSP en Zelfvertrouwen

Prijs: € 10,00 per persoon

*NOTE: 
Het HSP Café is een plek voor (h)erkenning, verbinding en groei omtrent HSP zijn. Tijdens de cafés gaan we constructief aan de slag. Het HSP Café dient niet als hulpverlening en/of heeft geen hulpverlening als doeleinde.

____

De Hartelijke Huiskamer organiseert voor geïnteresseerden een maandelijks HSP Café. Uiteraard met alle veiligheidsvoorschriften zoals jullie die gewend zijn. Hedy van Ophem begeleidt deze bijeenkomsten. 

HSP Café Hoorn is een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden die behoefte hebben aan (h)erkenning, verbinding en groei omtrent hun HSP zijn.

Voor iedere bijeenkomst van het HSP Café Hoorn heeft Hedy een thema (zie bovenstaande informatie) waaraan zij een aantal oefeningen koppelt. Denk aan thema's als Werk, Opvoeden, Mindset, Gezondheid, Energiebeheer of Zelfcompassie. 

Natuurlijk is er ook ruimte om te delen, elkaar inspireren en te sparren.

Een heerlijk café om te delen, verhalen en tips uit te wisselen. En de nodige herkenning en erkenning bij elkaar te vinden. Uiteraard is Hedy er bij aanwezig om dit Café te begeleiden.

Mocht je zin hebben om deze ochtend op een laagdrempelige manier met elkaar aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor het HSP Café en voel je van harte welkom! (er is plek voor 15 deelnemers).

We zien je graag!
Liefs Aline, Juliet en Hedy


Meer weten over Hedy? Zie www.groeienmetlef.nl

— Aanmelden HSP Café Hoorn

Aanmelden voor dit café via de website van Hedy: https://groeienmetlef.nl/hsp-cafe-hoorn/
Image
Hedy van Ophem - Groeien met Lef
Image
— Adres
De Oude Veiling 71H
1689 AC Zwaag
— Contact
info@dehartelijkehuiskamer.nl