Image

— Workshops

Er kunnen allerlei workshops gegeven worden. Er is een avond met permanente make-up waarin je advies krijgt over wat het beste bij jou past. Er is een professionele adviseuse aanwezig. Maar ook een workshop vinologie of een meditatie workshop. Workshops kunnen ook voor de lotgenotengroepen geregeld worden als daar behoefte aan is. Sommige lezingen en colleges worden ook in combinatie met een workshop gedaan. Zie daarvoor de agenda.

Heb je zelf een idee en zou je een workshop willen geven? Neem dan vandaag nog contact met me op. 

— Tarieven

Per themabijeenkomst, lezing of college, boekpresentatie en workshop zal er een tarief per persoon per avond zijn van 10 tot 30 euro per persoon. Dit is inclusief 2 koffie/thee/cappuccino met wat lekkers en aan het einde van de avond staat er nog iets te drinken en een hapje voor je klaar. Dit wordt altijd gratis verzorgd door de Hartelijke Huiskamer.

Minimaal aantal is 10 personen.

Prijzen zijn inclusief btw.

Gratis en voldoende parkeerplaatsen

Gratis Wi-Fi!

Op slechts 5 minuten afstand van de A7

Lift, invalidentoilet, ruime keuken en presentatiemateriaal zijn aanwezig

— Contact opnemen

Zou je meer informatie willen ontvangen over workshops of ben je benieuwd naar wat De Hartelijke Huiskamer voor jou kan betekenen? Bel tijdens kantooruren naar: 06-51153771 of mail naar info@dehartelijkehuiskamer.nl Of maak gebruik van het onderstaande formulier. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

— Contactformulier

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input