Image

— Workshops

In de Hartelijke Huiskamer worden allerlei workshops gegeven. Eerder was er een avond over permanente make-up waarin een deskundige advies gaf over wat het beste bij iemand past. Maar ook een workshop vinologie of een meditatie workshop staan op de agenda.

Workshops kunnen ook voor de lotgenotengroepen geregeld worden als daar behoefte aan is. Sommige lezingen en colleges worden ook in combinatie met een workshop gedaan. Zie daarvoor de agenda.

Heb je zelf een idee en zou je een workshop willen geven? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

— Tarieven

Het gemiddelde tarief van een workshop varieert tussen de 10 en 30 euro per persoon. Dit is inclusief koffie/thee/cappuccino met wat lekkers en aan het einde van de workshop staat er nog iets te drinken en een hapje voor je klaar. Dit zit altijd inbegrepen in de prijs per persoon.

Minimaal aantal is 10 personen.

Prijzen zijn inclusief btw.

Gratis en voldoende parkeerplaatsen

Gratis Wi-Fi!

Op slechts 5 minuten afstand van de A7

Lift, invalidentoilet, ruime keuken en presentatiemateriaal zijn aanwezig

— Contact opnemen

Zou je meer informatie willen ontvangen over workshops of ben je benieuwd naar wat De Hartelijke Huiskamer voor jou kan betekenen? Bel tijdens kantooruren naar: 06-51153771 of mail naar info@dehartelijkehuiskamer.nl Of maak gebruik van het onderstaande formulier. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

— Contactformulier

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input