Image

— Themabijeenkomsten

De basis van De Hartelijke Huiskamer is opgezet rondom thema’s. Zo kwam ik er achter dat er zoveel thema ’s zijn die ons mensen bezighouden. Ik heb aan ieder thema een spreker en/of ervaringsdeskundige gekoppeld en zo ontstonden de themabijeenkomsten. Als voorbeelden noem ik de overgang, uiterlijke verzorging, weerbaarheid, mantelzorg en spiritualiteit.

Op de agenda zie je welk thema aan bod komt en wanneer. Het is altijd een avond met koffie en wat lekkers en na afloop staat er nog iets te drinken en een hapje voor je klaar. Als het thema je aanspreekt, schrijf je een keer in zodat ik je kan verwelkomen in De Hartelijke Huiskamer.

— Tarieven

Per themabijeenkomst, lezing of college, boekpresentatie en workshop zal er een tarief per persoon per avond zijn van 10 tot 30 euro per persoon. Dit is inclusief 2 koffie/thee/cappuccino met wat lekkers en aan het einde van de avond staat er nog iets te drinken en een hapje voor je klaar. Dit wordt altijd gratis verzorgd door de Hartelijke Huiskamer.

Minimaal aantal is 10 personen.

Prijzen zijn inclusief btw.

Gratis en voldoende parkeerplaatsen

Gratis Wi-Fi!

Op slechts 5 minuten afstand van de A7

Lift, invalidentoilet, ruime keuken en presentatiemateriaal zijn aanwezig

— Contact opnemen

Zou je meer informatie willen ontvangen over themabijeenkomsten of ben je benieuwd naar wat de Hartelijke Huiskamer voor jou kan betekenen? Bel tijdens kantooruren naar: 06-51153771 of mail jouw vraag naar info@dehartelijkehuiskamer.nl Of maak gebruik van het onderstaande formulier door ons je vraag te sturen. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

— Contactformulier

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input