Image

— Themabijeenkomsten

De basis van de Hartelijke Huiskamer is opgezet rondom thema’s. Op de agenda zie je welk thema aan bod komt en wanneer. Voorbeelden van thema's zijn: de overgang, uiterlijke verzorging, weerbaarheid, mantelzorg en spiritualiteit. Iedere themabijeenkomst wordt begeleid door een professionele spreker en/of ervaringsdeskundige.

Tijdens de themabijeenkomsten krijg je altijd koffie met wat lekkers en na afloop staat er nog iets te drinken en een hapje voor je klaar. Als een van onze thema's op de agenda je aanspreekt, schrijf je dan een keer in zodat we je kunnen verwelkomen in de Hartelijke Huiskamer.

— Tarieven

Het gemiddelde tarief van een themabijeenkomst varieert tussen de 10 en 30 euro per persoon. Dit is inclusief koffie/thee/cappuccino met wat lekkers en aan het einde van de bijeenkomst staat er nog iets te drinken en een hapje voor je klaar. Dit zit altijd inbegrepen in de prijs per persoon.

Minimaal aantal is 10 personen.

Prijzen zijn inclusief btw.

Gratis en voldoende parkeerplaatsen

Gratis Wi-Fi!

Op slechts 5 minuten afstand van de A7

Lift, invalidentoilet, ruime keuken en presentatiemateriaal zijn aanwezig

— Contact opnemen

Zou je meer informatie willen ontvangen over themabijeenkomsten of ben je benieuwd naar wat de Hartelijke Huiskamer voor jou kan betekenen? Bel tijdens kantooruren naar: 06-51153771 of mail jouw vraag naar info@dehartelijkehuiskamer.nl Of maak gebruik van het onderstaande formulier door ons je vraag te sturen. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

— Contactformulier

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input