Image

— Lotgenotengroepen

In januari 2020 zullen we starten met de lotgenotengroepen. Deze worden begeleid door een ervaringdeskundige.

De lotgenotengroepen bestaan uit personen die een aantal keren per jaar samen willen komen en ervaringen/informatie willen delen. Hoe vaak en wanneer dit precies zal zijn wordt bepaald in overleg met de ervaringsdeskundige en de groep. Ook is het mogelijk voor deze groepen om samen andere activiteiten te organiseren. De Hartelijke Huiskamer biedt deze groepen een sfeervolle plek om fijn samen te zijn. Denk aan mensen in rouw, eetstoornissen, hoogsensitieven of andere gelijkgestemden.

— Tarieven

Voor de lotgenotengroepen is de eerste bijeenkomst gratis. Tijdens deze bijeenkomst wordt door de ervaringsdeskundige bekeken wat de behoeften zijn van deze groep. Hierna betaalt deze groep 5 euro per bijeenkomst per persoon.

De data voor de bijeenkomsten worden in overleg met de ervaringsdeskundige vastgesteld en op de agenda vermeld.

Het gebruik van koffie, cappuccino en thee zijn gratis ter beschikking.

Gratis en voldoende parkeerplaatsen

Gratis Wi-Fi!

Op slechts 5 minuten afstand van de A7

Lift, invalidentoilet, ruime keuken en presentatiemateriaal zijn aanwezig

Voor kleinere groepjes is er een zitje bij de haard

— Contact opnemen

Zou je meer informatie willen ontvangen over lotgenotengroepen of ben je benieuwd naar wat de Hartelijke Huiskamer voor jou kan betekenen? Bel tijdens kantooruren naar: 06-51153771 of mail jouw vraag naar info@dehartelijkehuiskamer.nl Of maak gebruik van het onderstaande formulier door ons je vraag te sturen. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

— Contactformulier

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input