Image

— Boekpresentaties

Boeken worden vaak geschreven rondom een bepaald thema. Echtscheiding, maagverkleining of hoogbegaafdheid; alles komt voor. De schrijver neemt je tijdens de boekpresentatie mee in zijn/haar verhaal en er is na afloop de mogelijkheid om met de schrijver te praten of het boek te kopen en te laten signeren. Dit alles in de prettige sfeer van de Hartelijke Huiskamer.

— Tarieven

Het gemiddelde tarief van een boekpresentatie varieert tussen de 10 en 30 euro per persoon. Dit is inclusief koffie/thee/cappuccino met wat lekkers en aan het einde van de bijeenkomst staat er nog iets te drinken en een hapje voor je klaar. Dit zit altijd inbegrepen in de prijs per persoon.

Minimaal aantal is 10 personen.

Prijzen zijn inclusief btw.

Gratis en voldoende parkeerplaatsen

Gratis Wi-Fi!

Op slechts 5 minuten afstand van de A7

Lift, invalidentoilet, ruime keuken en presentatiemateriaal zijn aanwezig

— Contact opnemen

Zou je meer informatie willen ontvangen over boekpresentaties of ben je benieuwd naar wat de Hartelijke Huiskamer voor jou kan betekenen? Bel tijdens kantooruren naar: 06-51153771 of mail jouw vraag naar info@dehartelijkehuiskamer.nl Of maak gebruik van het onderstaande formulier door ons je vraag te sturen. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

— Contactformulier

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input