— Workshop 'Mantelzorg'

Spreker: Inge Jager

Datum: 10 november | 14:00 - 16:00

Prijs: €25,00 per persoon
incl. boek 'Klein geluk voor de mantelzorger' t.w.v. €18,50

Hoe kun je de mantelzorger ondersteunen, terwijl die er zelf zo tot over de oren in zit, dat hij/zij dikwijls niet weet wat echt werkt als hulp bij die taak? Mantelzorgers ervaren hun situatie soms als een stuurloos schip: de omstandigheden bepalen hoe een dag verloopt. Maar het is geen stuurloos schip! Zij kunnen leren weer aan het roer plaats te nemen. Het boek 'Klein geluk voor de mantelzorger' staat boordevol simpele, kleine oefeningen die precies aansluiten bij de behoeften van de mantelzorger. In de bijbehorende workshop leert de mantelzorger deze oefeningen in het dagelijks leven toe te passen om zo meer tevreden en met meer gemak de zorgtaak te volbrengen. Zo is mantelzorgen (weer) een verrijking in plaats van een belasting.

Het doel van de workshop op deze dag van de mantelzorg is mantelzorgers blij maken, een cadeau geven! Daarnaast: mantelzorgers bewust maken dat goed voor jezelf zorgen noodzakelijk is om het zorgen voor een ander vol te houden én dat het nog fijn is ook. Zo raak je niet overbelast. De patiënt kan bovendien veilig ziek zijn, omdat er een stevige mantelzorger naast hem staat.

Tijdens de workshop zal Inge Jager haar boek 'Klein geluk voor de mantelzorger' (t.w.v. €18,50) cadeau geven en persoonlijk signeren.

Omdat het de dag van de mantelzorg betreft zal de Hartelijke Huiskamer het cadeau grotendeels sponsoren.

Zie ook: www.kleingeluk.nu

— Aanmelden workshop

Persoonlijke gegevens

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Tickets

Invalid Input
0.00 EUR
Invalid Input