— Workshop 'Hoe gaat het met je relatie?'

Sprekers: Kim en Jeroen Kromwijk

Datum: 10 januari | 19:30 - 21:00

Prijs: €12,50 per persoon

Kim en Jeroen Kromwijk van Relatiepraktijk De Kim geven op een luchtige en veilige manier een actieve workshop die jullie mee neemt in de wereld van relaties. Jullie maken een eerste stap in de verkenning van jullie relatiestatus en ontvangen tips en tools. Inspirerend, inzichtgevend en vooral leuk om deze workshop samen te beleven.

Hoe zorgen we anno 2020 voor een gezonde relatie? We willen vaak van alles.

• We willen ons veilig, geliefd en mooi voelen. We willen onszelf kunnen zijn en onze eigen dingen blijven doen. We willen ook weleens verrast worden en verlangen naar nieuwe avonturen en spanning.
• Verwachten jullie niet te veel van elkaar of worden verwachtingen wellicht niet uitgesproken? Wat maakt dat alles zo perfect moet zijn op het gebied van relaties en waarom raken we steeds verder bijelkaar vandaan als je in de essentie wel samen wilt zijn? Paniek, verdriet, boosheid, teleurstelling….

Een gezonde relatie onderhouden valt soms niet mee en het is geen schaamte om hiervoor uit te komen. We oordelen vaak over andere relaties, maar we komen er niet voor uit dat we zelf ook wel wat hulp kunnen gebruiken. Onze missie in West-Friesland is om hier gewoon over in gesprek te gaan. Geen taboe, maar open en eerlijk delen wat er speelt en hoe je hier mee om moet gaan. Laat het een kracht zijn dat je juist investeert in je relatie. Zo voorkom je dat je elkaar uit het oog verliest.

Deze workshop is voor stellen die:
• Gewoon een leuke avond willen hebben, met verdieping voor hun relatie
• Wel eens wat meer tijd met elkaar willen doorbrengen
• Twijfelen of in een dipje zitten
• Die elkaar lief hebben en willen investeren in hun relatie

Deze workshop is voor stellen. Voelt je partner hier niet veel voor? Neem gerust iemand mee die je dierbaar is of die het gewoon leuk vindt om mee te gaan.

Zie ook: https://www.relatiepraktijkdekim.nl/

— Aanmelden workshop

Aanmelden voor deze workshop is niet meer mogelijk.