— Workshop 'Afvallen zonder dieet'

Ervaringsdeskundige/Coach: Mieke Epker

Datum: 10 februari | 19:30 - 21:30

Prijs: € 12,50 per persoon

Wegens groot succes organiseren we een 2e editie van deze workshop in de Hartelijke Huiskamer!

Ben jij de strijd met gewicht, voedingssystemen en diëten zat?


Je hebt al meerdere diëten of voedingssystemen gevolgd en iedere keer merk je dat ze van korte duur zijn? Je bent op zoek naar een manier om de strijd met diëten voorgoed te overwinnen?

Wil je op een prettige en gezonde manier overtollige kilo’s permanent verliezen en blijvend afvallen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Wat ga je doen in deze workshop?

In deze workshop gaat het meer om jou dan om het eten en leer je hoe EFT (Emotional Freedom Technniques) je helpt om weer ontspannen met eten om te gaan, waardoor je blijvend kilo’s verliest. Bij EFT gaat het namelijk om jou als eter én als persoon. Het is dus niet het zoveelste dieet.
EFT gaat niet over wat je wel of niet kan of mag eten. Een ongezonde, emotionele relatie met eten is vaak de oorzaak van stress-eten of overeten. EFT is een makkelijke methode die je leert om te gaan met de negatieve gedachten die gepaard gaan met de slechte gewoontes.

In deze praktische workshop leer je hoe EFT behulpzaam kan zijn bij het afvallen en krijg je na afloop tips en een hand-out mee, waardoor je thuis al kunt starten om je eetgedrag te gaan veranderen.

De workshop wordt gegeven door Mieke Epker. Mieke is een ervaringsdeskundige, professionele coach bij eetproblemen. Daarnaast is ze gecertificeerd EFT practitioner. In haar eigen praktijk “Vlinderkuijl” is het haar missie om iedere vrouw die eetproblemen heeft weer te laten genieten van eten zonder schuldgevoel.

Ook begeleidt Mieke maandelijks 2 groepen bij de Hartelijke Huiskamer: de lotgenotengroep Eetstoornissen en de eetstoornisgroep 'Een Maatje Meer'.

Wil je meer weten over Mieke Epker en Praktijk Vlinderkuijl?
Ga naar www.vlinderkuijl.nl

Alvast bedankt en tot snel.

Lieve groet,

Mieke

— Aanmelden Workshop

Persoonlijke gegevens

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Tickets

Invalid Input
0.00 EUR
Invalid Input
Image
Mieke Epker - Praktijk Vlinderkuijl.