— Bijeenkomst Supportgroep Eetproblematiek

Ervaringsdeskundige: Mieke Epker

Datum: 22 december | 09:00 - 11:00

Prijs: € 5,00 per persoon

Mieke had vroeger zelf last van een eetstoornis, welke op latere leeftijd nog weer terug kwam. Na een HBO-studie Psychosociaal werk heeft ze sinds 2 jaar haar eigen praktijk en gaat het heel goed met haar. Mieke praat uit ervaring en herkent de gevoelens rondom deze problematiek als geen ander. Zij begeleidt deze groep sinds de 1e bijeenkomst op 16 januari 2020.

Deze groep is met name om je verhaal te delen met gelijkgestemden, naar anderen te luisteren en zelf gehoord te worden. Het biedt troost en kracht om te merken dat je niet de enige bent die met deze problematiek worstelt.

De groep heeft een aantal vaste deelnemers, maar nieuwe gezichten zijn natuurlijk altijd van harte welkom! Ook als je niet zeker weet of deze groep iets voor jou is mag je je altijd een keertje aansluiten. Meld je nu nog aan voor deze bijeenkomst en wie weet zien we je vaker terug! Ken je iemand die (ook) met deze problematiek worstelt? Dan mag je hem/haar natuurlijk altijd een keertje meenemen.

Mocht je je willen aanmelden voor deze groep dan betaal je 5 euro per persoon per bijeenkomst. In overleg met Mieke worden de bijeenkomsten ingepland. Voor vragen neem je contact op met Mieke (06-25102641).

Let op: deze groep is voor mensen die zelf last hebben van eetproblemen. 

Zie ook de website van Mieke: www.vlinderkuijl.nl

— Aanmelden bijeenkomst

In verband met corona is de Hartelijke Huiskamer t/m 19 januari 2021 gesloten. Helaas kunt u zich tot deze tijd niet aanmelden voor onze bijeenkomsten.
Image
Mieke Epker - Praktijk Vlinderkuijl