— Masterclass
'Hoe zit jij in je lijf?'

Ervaringsdeskundige/Coach: Mieke Epker Gastsprekers: Karin Rodenburg
& Sylvia Aimee

Datum: 29 april | 19:30 - 21:30

Prijs: € 15,00 per persoon

Iedereen heeft een verhaal en dat geldt zeker voor de twee vrouwen die op deze avond bij ons te gast zijn om hun verhaal te vertellen: Karin Rodenburg en Sylvia Aimee. Het zijn persoonlijke, herkenbare verhalen om taboes te doorbreken en gaan over de dingen die we niet altijd durven te zeggen.

Karin Rodenburg uit Den Helder viel in 12 jaar tijd 100 kilo af: ze ging van 160 naar 60. Ze weegt nu 78 kilo, mede omdat haar spiermassa is toegenomen. Karin is heel trots dat ze dit gewicht heeft bereikt en zit daardoor letterlijk weer goed in haar lijf. Haar verhaal is een inspiratiebron voor iedereen die goed in zijn of haar lijf wil zitten.

Sylvia Aimee is een 24-jarige new country singer-songwriter uit Amsterdam. Ze schrijft country/popliedjes, geïnspireerd door artiesten als Ilse de Lange en Taylor Swift. Sylvia heeft jarenlang geworsteld met een eetstoornis. Haar relatie met eten was ongezond en ze zocht hulp. Met haar verhaal en liedjes wil Sylvia anderen steun, hoop en inspiratie bieden. Uiteraard zal ze ook bij ons een aantal liedjes van haarzelf ten gehore brengen.

Sylvia en Karin beantwoorden, na afloop van de Masterclass, graag al je vragen om goed in je lijf te kunnen zitten.

Let op! Graag willen we je attenderen op de 2 supportgroepen ‘Eetproblematiek’ en ‘ Een Maatje Meer’ (zie agenda). Mieke Epker (begeleidster van deze 2 groepen) zal deze Masterclass begeleiden en zij is er om zichzelf voor te stellen aan geïnteresseerden voor de supportgroep(en).

We zien je heel graag op deze interessante en mooie avond!

Ken je iemand die ook interesse heeft in deze Masterclass? Dan mag je hem/haar uiteraard meenemen.

Alvast meer weten over Mieke Epker en haar praktijk 'Praktijk Vlinderkuijl'? Zie haar website: https://www.vlinderkuijl.nl/

— Aanmelden Masterclass

Persoonlijke gegevens

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Tickets

Invalid Input
0.00 EUR
Invalid Input
Image
Mieke Epker - Praktijk Vlinderkuijl.