— Lezing 'Innerlijke Rust'

Spreker: Maria Henkes

Datum: 16 juni | 19:30 - 21:30

Prijs: € 15,00 per persoon

Is jouw hoofd altijd heel druk?

Er is een plek van innerlijke rust en vrede waar je heel gemakkelijk naar toe kunt gaan. Op elke gewenst moment van de dag, zo vaak je wilt.

Tijdens de lezing vertelt Maria je er alles over en ga je het ook echt zelf ervaren! Het is niet moeilijk. Iedereen kan het.

Na afloop ontvang je van Maria een aantal documentjes om alles nog eens rustig na te lezen.

Je bent van harte welkom in de Hartelijke Huiskamer op dinsdagavond 16 juni vanaf 19:30. Inloop is vanaf 19:10

Over Maria Henkes: ''Na een interessante zoektocht langs o.a. Reiki, Haptonomie en Engelenhealing, Integrated Energy Therapy' (IET) 'Angel Therapy Practicioner' (ATP) van Doreen Virtue, 'de Helende reis' van Brandon Bays,  de vier vragen uit 'the Work' van Byron Katie, Mediumschap, was ik op een punt gekomen dat ik op een prachtige manier mensen aan het begeleiden was via healingen, readingen, 1 op 1 sessies, cursussen, lezingen, en ga zo maar door. En opeens was er een leegte..

Het was het allemaal. En het was het allemaal ook weer niet. Het betekende niks als ik zelf niet kon ''zijn''. Dit had ik al vaker gevoeld, dat ik het alleen maar zelf hoefde te ''zijn''. Om het zo te kunnen uitstralen naar een ieder die ik op mijn pad tegenkom. Om het te kunnen uitstralen mocht ik gaan ontdekken wie en wat ik werkelijk ben. Ben ik mijn mind? Ben ik mijn emoties? Ben ik mijn ziektes, pijn en klachten? Of ben ik iets heel anders? Iets wat nog veel stralender, krachtiger, grootser en liefdevoller is.''

Meer over Maria: https://www.satsangmetmaria.nl/

— Aanmelden lezing

Aanmelden voor de lezing is niet meer mogelijk.