— HSP Café Hoorn* (VOL!)

HSP Coach: Hedy van Ophem

Datum: 12 december | 10:00 - 12:00

Inloop: vanaf 09:45 | Uitloop: tot 12:15

Thema: ''HSP en Gezondheid''

Prijs: € 5,00 per persoon

*NOTE: 
Het HSP Café is een plek voor (h)erkenning, verbinding en groei omtrent HSP zijn. Tijdens de cafés gaan we constructief aan de slag. Het HSP Café dient niet als hulpverlening en/of heeft geen hulpverlening als doeleinde.

____

De Hartelijke Huiskamer organiseert voor geïnteresseerden een maandelijks HSP Café op de eerste of tweede zaterdag van de maand. Hedy van Ophem begeleidt deze bijeenkomsten. 

HSP Café Hoorn is een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, die behoeften hebben aan (h)erkenning, verbinding en groei omtrent hun HSP zijn.

Voor iedere bijeenkomst van het HSP Café Hoorn heeft Hedy een thema (zie bovenstaande informatie) waaraan zij een aantal oefeningen koppelt. Denk aan thema's als Werk, Opvoeden, Mindset, Gezondheid, Energiebeheer of Zelfcompassie. 

Natuurlijk is er ook ruimte om te delen, elkaar inspireren en te sparren.

Mocht je zin hebben om deze ochtend op een laagdrempelige manier met elkaar aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor het HSP Café en voel je van harte welkom! (er is plek voor 12 deelnemers).

Ik zie je graag! Groetjes Hedy

Meer weten over Hedy? Zie www.groeienmetlef.nl

— Aanmelden HSP Café Hoorn

Alle plekken van dit HSP Café zijn ingevuld. Aanmelden is daarom helaas niet meer mogelijk.

U kunt u zich nog wel opgeven voor de reservelijst. Dit kan via een mailtje naar info@dehartelijkehuiskamer.nl met uw voor- en achternaam. Wanneer een van de ingeschreven deelnemers zich afmeldt zullen wij direct contact met u opnemen.
Image
Hedy van Ophem - Groeien met Lef